Перейти до основного вмісту

ЧОМУ ВІЛКУЛ ВІДМІНИВ СЕСІЮ?

ЧОМУ ВІЛКУЛ ВІДМІНИВ СЕСІЮ?

Досить незвичне для міського голови Кривого Рогу рішення не проводити сесію міськради поставило у кут як його опонентів та і прибічників. Як регіонал, який втримав владу після "Революції Гідності" - Юрій ВІЛКУЛ отримав досить чіткий сигнал (йому не довго тут залишилось) після останніх місцевих виборів, де він ледь не програв "політичному новачку" - Юрію Милобогу. Тому треба красти, нещадно красти з міського бюджету.
Після перших обшуків у виконкомі був сигнал від ДФС (типу ми за тобою дивимось Юра). Але Акела вже глухий і сліпий та й при першій небезпеці ховається в нірку наче ховрах (їде у відпустку або на лікарняний).


Тепер за його людьми (УДОД і МІХАЛЕНКО) почалось полювання. Олександр «Сирок» Вілкул думає як би домовитись з ЛУЦЕНКО, але щось не сильно виходить.
Юрій Григорович відмінив сесію, бо відчуває як його жмуть з усіх сторін. ДФС і ГПУ з одної сторони. З другої демократичні процеси по відзиву тушок (Радикальні Путани та Група БабенКо) які легітимізували владу Вілкула після місцевих виборів 2015го. Є і третя сторона, вона полягає у страху старого мера, страху – перший раз програти по-серйозному. На кораблі бунт і спричинений він арештом НЕТЯЖЕНКА. У чиновників так заграло у п’ятій точці, що побоялись виходити на роботу ті хто мав якісь справи з паном Нетяженко. Так само і депутати від ОППОбільшості напередодні сесії подумали тим на чому сиділи і очікувано відмовились від участі у сесії.

БЛОКАДА ДЕПУТАТІВ-ЗРАДНИКІВ
Для яких цілей під засідання ТВК було приведено групу підтримки з молодих хлопців у спортивному для нас залишається загадкою. А от те що їх курує депутат Олександр СМАЛІЙ вже відомо. До слова Смалій зчепився з Антоном КРАВЧЕНКО відстоюючи право на приватність своїх підлеглих у муніципальному приміщенні, розбив активісту телефон і пом’яв посвідчення журналіста.

Наступне засідання ТВК відбудеться скоріше за все після оголошення про зміну їх членів у ЦВК. Буде цікава інша підтримка, як сказав Євген ДУДКА: «Не нужно открывать ящик Пандоры, если остальные депутаты начнут водить с собой группу поддержки в спортивных костюмах, то ты де-факто проиграешь и по количеству и по качеству поддержки».

Що я хочу сказати? 
А скажу Вам словами великої людини:
Спочатку вони тебе не помічають, потім сміються над тобою, потім борються з тобою. А потім ти перемагаєш [Махатма Ганді]
Усякому авторитаризму приходить кінець, а головне питання яким чином? Як піде Вілкул і Ко? Слідами Януковича чи Каддафі? А може він буде першим зі старої еліти, кого посадить Юрій Луценко.

РИЖАК Богдан,
КРИВОРІЗЬКИЙ ЦЕНТР РОЗСЛІДУВАНЬ

Коментарі

Дописати коментар